Starte bedrift

Drømmer du om å starte egen bedrift? Gjennom veiledningsmøter og kurs vil du få god kunnskap om hva det vil si å drive egen bedrift. Jobben med å starte egen bedrift gjør du selv, men vi veileder deg slik at du skal få tilstrekkelig informasjon til å ta gode beslutninger i oppstarten.

Du kan gå på kurs, frokostseminar og få individuell veiledning. Vi er nå også sertifiserte som veiledere innen Lean business. Dette er en nyere metode for å utvikle ideen uten å skrive lange forretningsplaner. Du kan få tilgangen til et nettbasert system gjennom veiledningen.

Dersom du ønsker å få avklaringer rundt en forretningside og veien videre kan du kontakte oss for en individuell avtale. .

På SmartStart kurset får du en innføring i de viktigste områdene for deg som vurderer å starte bedrift.  

Et av de første spørsmålene som dukker opp når du vurderer å starte egen bedrift er antagelig - hvordan skal jeg finansiere oppstarten?

Dersom du går på en stønad fra Nav kan du søke om å beholde denne under oppstart av egen bedrift.

Har du et annet morsmål enn norsk og har tenkt å starte egen bedrift? Etablererkontorene jobber nå for å tilpasse veiledning for fremmedspråklige.

Ta kontakt på post@vig.no dersom du vil stå på venteliste. Kurset er et praktisk økonomikurs for alle som ønsker å forstå hvilke økonomioppgaver som må følges opp i en bedrift og hvordan gjennomføre effektivt. Kurset er et must for alle som har ansvar for økonomistyring og utvikling i en bedrift.

Pris: Kr. 500,- inkl lunsj, kaffe/te.

Veien fra idé til marked starter med å la kundene avgjøre om ideen din er god. På samlingen vil du lære hvordan du kan gå frem for å teste og videreutvikle ideen din, og hvordan Innovasjon Norge kan hjelpe deg på veien. 

Grunnleggende kurs i skatt, mva og regnskap

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.