Hyllest

Mie Dahlmann Jensen kom til Norge som student i 2011, og har startet med produksjon av økologisk hylleblomstsaft i Sauherad. Mie kom til Norge fra Danmark hvor hylleblomst er veldig populært. I Norge så hun et marked for hylleblomst, og hun sier at produktet har blitt tatt veldig godt imot. Produktet har fått et godt kvalitetsstempel og hylleblomstsaften selges nå til Maaemo, Michelin-guide restaurant som er kjente restauranter i Oslo, og til kokkelandslaget.

«Den største utfordringen var det å bevege seg ut på det ukjente med det ukjente, men jeg har også møtt på produksjonsutfordringer fordi det ikke har vært blomster nok». Det har vært en stor jobb å selge produktet, men resultatet viser seg at dette er noe hun har klart veldig fint. Markedsføringen av hylleblomstsaften skjer via sosiale medier og egen hjemmeside. Men hun sier at en del av markedsføringen har også gått fra munn til munn.

«Jeg vil si jeg ser potensialet for økt produksjon og er på nåværende tidspunkt i en prosess om hvordan vokse med produksjon og ansatte». Til deg som har en gründer i magen har Mie noen gode tips. Hun sier at man må være flink til å bruke menneskene rundt seg og knytte godt nettverk. Vær åpen og fleksibel på retninger og ta et skritt av gangen.

 

https://www.hylleblomstsaft.no/

https://www.facebook.com/Hyllest/?fref=ts

25. oktober 2017 (10:00-15.00)

Klosterøya, Skien

26. oktober 2017 (12:15-15.00)

Uniongate 18, Klosterøya, Skien

9. november 2017 (12:15-15.00)

Uniongate 18, Klosterøya, Skien

23. november 2017 (12:15-15.00)

Uniongate 18, Klosterøya, Skien

7. desember 2017 (12:15-15.00)

Uniongate 18, Klosterøya, Skien

Hvordan nå målgruppen din via sosiale medier og hvilke sosiale medier er riktig for din bedrift? Hvordan jobbe strategisk med innholdsmarkedsføring i sosiale og digitale kanaler? 

 Tid og sted: Onsdag 25. oktober 2017 kl 10 til 15 på Klosterøya.

Kurset koster kr 500,-.

Veien fra idé til marked starter med å la kundene avgjøre om ideen din er god. På samlingen vil du lære hvordan du kan gå frem for å teste og videreutvikle ideen din, og hvordan Innovasjon Norge kan hjelpe deg på veien. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.