Groven Camping og Hyttegrend AS

Groven Camping i Åmot (Vinje) har vore i drift sida 1965, og feira i juli i år 50 års jubileum.

Det er ein veletablert, godt besøkt campingplass og er ein utprega familiestad med naturbasert profil, med gode tilbod til gjestane sine innafor naturbaserte aktivitetar. Våren 2015 starta Groven Camping og Hyttegrend ei storstilt utbygging av 35 bubilplassar. Desse er opparbeida med plant og asfaltert biloppstillingsplass, grøntareal knytt til kvar plass, oppmerking og nummerering av plass, straumuttak og sanitærfasilitetar.

Prosjektet fekk namnet ”Pilotprosjekt for bubilturisme langs E-134”, og er eit pilotprosjekt innan reiseliv med målsetting om å nå ein viktig marknad for campingnæringa i Noreg: bubilisten. Ved å opprette eit godt tilbod for denne marknaden langs hovudsfartsåra mellom aust og vest, E-134, har ein i løpet av første sesong klart å tiltrekkje seg ei ny målgruppe som ein utan ei offensiv satsing ikkje ville nådd.

”Pilotprosjekt for bubilturisme langs E-134” er det einaste tilbodet i sitt slag langs hovudfartsåra mellom aust og vest som imøtekjem denne viktige vekstmarknaden. Eigarar i AS: Øystein Groven hovudaksjonær

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.