Groven Camping og Hyttegrend AS

Groven Camping i Åmot (Vinje) har vore i drift sida 1965, og feira i juli i år 50 års jubileum.

Det er ein veletablert, godt besøkt campingplass og er ein utprega familiestad med naturbasert profil, med gode tilbod til gjestane sine innafor naturbaserte aktivitetar. Våren 2015 starta Groven Camping og Hyttegrend ei storstilt utbygging av 35 bubilplassar. Desse er opparbeida med plant og asfaltert biloppstillingsplass, grøntareal knytt til kvar plass, oppmerking og nummerering av plass, straumuttak og sanitærfasilitetar.

Prosjektet fekk namnet ”Pilotprosjekt for bubilturisme langs E-134”, og er eit pilotprosjekt innan reiseliv med målsetting om å nå ein viktig marknad for campingnæringa i Noreg: bubilisten. Ved å opprette eit godt tilbod for denne marknaden langs hovudsfartsåra mellom aust og vest, E-134, har ein i løpet av første sesong klart å tiltrekkje seg ei ny målgruppe som ein utan ei offensiv satsing ikkje ville nådd.

”Pilotprosjekt for bubilturisme langs E-134” er det einaste tilbodet i sitt slag langs hovudfartsåra mellom aust og vest som imøtekjem denne viktige vekstmarknaden. Eigarar i AS: Øystein Groven hovudaksjonær

Veien fra idé til marked starter med å la kundene avgjøre om ideen din er god. På samlingen vil du lære hvordan du kan gå frem for å teste og videreutvikle ideen din, og hvordan Innovasjon Norge kan hjelpe deg på veien. 

Grunnleggende kurs i skatt, mva og regnskap

Patentstyret og Innovasjon Norge har gått sammen om å lage et nettsted for å gjøre det enklere for norske bedrifter å håndtere sine immaterielle verdier (IPR). iprhjelp.no. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.