Flåtin Hogst og rydding AS

Øyvind Flåtin startet opp Flåtin Hogst og Rydding As i april 2017.  Etter oppstart av bedriften i april har Øyvind hatt fult opp med arbeid.  Han har ikke engang hatt tid til å markedsføre, men navnet hans har gått rundt på anbefaling etter utført arbeid noe som har ført til flere oppdrag.
Dette viser at man ikke alltid skal være bekymret for å få for lite å gjøre, det kan også være verd å tenke tanken – hva gjør jeg dersom jeg får for mye å gjøre..

Da Øyvind Flåtin plutselig ble arbeidsledig for en stund siden begynte han å føle på et ønske om å gjøre noe helt annet, gjerne en fysisk jobb, etter å ha sittet på kontor i mange år. Han begynte å tenke på muligheten for å starte opp sitt eget firma. Etter å ha reist rundt for å sondere markedet så han tilslutt muligheten til å starte opp et firma innen hogst og rydding.

«Det å drive sitt eget og vite at det harde arbeidet går til min egen bedrift, det er det som gir meg motivasjon og inspirasjon». Øyvind sier han har møtt på flere utfordringer men har aldri gitt seg, noe som har vist seg å gi gode resultater

Tips til andre gründere vil være det å ikke gi opp og aldri ta nei for et nei og være strukturert med en høy arbeidsmoral, da kommer man langt. Avslutningsvis sier han at Midt-Telemark Næringsutvikling har vært til stor hjelp!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.