Inspirasjon

Går du med tanker om å videreutvikle bedriften din eller å starte ny bedrift? Da trenger du kanskje litt inspirasjon. Her kan du se hva andre har gjort.

Gode innspill om hva du bør tenke gjennom finner du i Etablererguiden (pdf)  Det er en av guidene du finner på Altinn Guider.

Øyvind Flåtin startet opp Flåtin Hogst og Rydding As i april 2017.  Etter oppstart av bedriften i april har Øyvind hatt fult opp med arbeid.  Han har ikke engang hatt tid til å markedsføre, men navnet hans har gått rundt på anbefaling etter utført arbeid noe som har ført til flere oppdrag.
Dette viser at man ikke alltid skal være bekymret for å få for lite å gjøre, det kan også være verd å tenke tanken – hva gjør jeg dersom jeg får for mye å gjøre..

Tilbyr oppbevaring og ferdig preparerte ski til din neste skitur

Groven Camping i Åmot (Vinje) har vore i drift sida 1965, og feira i juli i år 50 års jubileum.

Joakim Larsen har drevet med grafisk design i 15 år. Et yrke han nå driver med på hobbybasis da han nylig startet firma i renholdsbransjen som vinduspusser. Han så muligheten i dette markedet da han allerede hadde et godt etablert nettverk i bransjen.

Mie Dahlmann Jensen kom til Norge som student i 2011, og har startet med produksjon av økologisk hylleblomstsaft i Sauherad. Mie kom til Norge fra Danmark hvor hylleblomst er veldig populært. I Norge så hun et marked for hylleblomst, og hun sier at produktet har blitt tatt veldig godt imot. Produktet har fått et godt kvalitetsstempel og hylleblomstsaften selges nå til Maaemo, Michelin-guide restaurant som er kjente restauranter i Oslo, og til kokkelandslaget.

http://ikkebarebrod.blogspot.no/

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.