Våre tilbud

Tilbudet kan variere noe i de enkelte regionene. Hovedtilbudet uansett region er veiledningsmøter. Ta kontakt med ditt nærmeste Etablererkontor for ytterligere informasjon.

Drømmer du om å starte egen bedrift? Gjennom veiledningsmøter og kurs vil du få god kunnskap om hva det vil si å drive egen bedrift. Jobben med å starte egen bedrift gjør du selv, men vi veileder deg slik at du skal få tilstrekkelig informasjon til å ta gode beslutninger i oppstarten.

Vi hjelper deg med veiledning dersom du har startet egen bedrift og har behov for oppfølging, kurs osv.

Jobber du med å utvikle et nytt produkt eller har du en god ide? På Etablererkontoret kan du få veiledning fra ide til marked!

Går du med tanker om å videreutvikle bedriften din eller å starte ny bedrift? Da trenger du kanskje litt inspirasjon. Her kan du se hva andre har gjort.

Gode innspill om hva du bør tenke gjennom finner du i Etablererguiden (pdf)  Det er en av guidene du finner på Altinn Guider.

Du kan finne mye informasjon på internett. Her har vi lagt ut linker til de sidene vi synes har nyttig og god informasjon. 

Når du skal starte og drive egen bedrift kan det være greit å vite at det finnes eksempler, maler og informasjon som kan være til nytte. Vi har forsøkt å samle de mest aktuelle i en oversikt:

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.