Midt-Telemark

Etablererkontoret Midt-Telemark er samorganisert med Midt-Telemark Næringsutvikling AS og finansiert av Telemark Fylkeskommune og kommunene Bø, Nome og Sauherad.

Etablererkontoret er kommunenes gratis veiledningstjeneste til nyetablerere. Gjennom samorganisering med kommunenes næringsutviklingsselskap og samarbeid med de andre Etablererkontorene har vi tilgang på en god kompetanse på etablering og drift av egen virksomhet, prosjektutvikling og finansiering. Vårt kontor dekker kommunene Bø, Nome og Sauherad.

Hovedkontor ligger på Hellandtunet i Bø, men ved behov reiser vi ut på etablererbesøk. Vi har et fast kontor til vår disposisjon på Rådhuset i Nome.

Under finner du kontaktinformasjon til oss som jobber med etablererveiledning. Daglig leder på Mtnu, Bent Gurholt tar også noen etablerersaker.

Etablererveileder og saksbehandler

91910797

(Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Etablererveileder og bedriftsrådgiver

93892242

(Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Ta kontakt på post@vig.no dersom du vil stå på venteliste. Kurset er et praktisk økonomikurs for alle som ønsker å forstå hvilke økonomioppgaver som må følges opp i en bedrift og hvordan gjennomføre effektivt. Kurset er et must for alle som har ansvar for økonomistyring og utvikling i en bedrift.

Pris: Kr. 500,- inkl lunsj, kaffe/te.

Veien fra idé til marked starter med å la kundene avgjøre om ideen din er god. På samlingen vil du lære hvordan du kan gå frem for å teste og videreutvikle ideen din, og hvordan Innovasjon Norge kan hjelpe deg på veien. 

Grunnleggende kurs i skatt, mva og regnskap

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.