Rune Kolstad

Daglig leder og etablererveileder

97715927

(Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Rune arbeider som daglig leder i Etablererkontoret i Kongsbergregionen. Han har erfaring fra 11 års arbeid i Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap/Sivilforsvaret, fra 2 år som daglig leder i en reiselivsbedrift og fra 5 år som avdelingsleder i NAV/Marked.  Runes faglige spesialområder er ledelse, organisasjon og veiledning.

Rune er utdannet Cand. Mag. Statsvitenskap ved universitetet i Bergen og har Mellomfag i Administrasjon og organisasjonsvitenskap og i Offentlig rett. Sertifisert Lean Business veileder.

Ta kontakt på post@vig.no dersom du vil stå på venteliste. Kurset er et praktisk økonomikurs for alle som ønsker å forstå hvilke økonomioppgaver som må følges opp i en bedrift og hvordan gjennomføre effektivt. Kurset er et must for alle som har ansvar for økonomistyring og utvikling i en bedrift.

Pris: Kr. 500,- inkl lunsj, kaffe/te.

Veien fra idé til marked starter med å la kundene avgjøre om ideen din er god. På samlingen vil du lære hvordan du kan gå frem for å teste og videreutvikle ideen din, og hvordan Innovasjon Norge kan hjelpe deg på veien. 

Grunnleggende kurs i skatt, mva og regnskap

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.