IPRhjelp

Patentstyret og Innovasjon Norge har gått sammen om å lage et nettsted for å gjøre det enklere for norske bedrifter å håndtere sine immaterielle verdier (IPR). iprhjelp.no. 

Siden ble lansert Tirsdag 17.mars, og skal gi småbedrifter nyttig informasjon og praktiske verktøy samlet på ett sted. På iprhjelp.no har vi samlet informasjon og verktøy som vil være nyttige ved håndtering av immaterielle verdier og rettigheter i bedrifter. Innholdet tar utgangspunkt i utfordringer små og mellomstore bedrifter kan oppleve, spesielt de som er i en oppstartfase. 

Her finner man blant annet en selvtest, man kan få overslag over hva det vil koste å søke om industrielle rettigheter i ulike land, og man kan få oversikt over fullmektiger, advokater og andre rådgivere som kan hjelpe. En samling av bedriftseksempler kan også inspirere. www.iprhjelp.no

4. januar 2018 (12:15-15.00)

Uniongate 18, Klosterøya, Skien

18. januar 2018 (12:15-15.00)

Uniongate 18, Klosterøya, Skien

13. til 17. november gjennomføres den 6. gründeruka i Telemark.

Gode gründerhistorier, foredrag, kompetanseheving og mye mer. Se detaljer npå www.grundeuka.no og meld dere på. 

Veien fra idé til marked starter med å la kundene avgjøre om ideen din er god. På samlingen vil du lære hvordan du kan gå frem for å teste og videreutvikle ideen din, og hvordan Innovasjon Norge kan hjelpe deg på veien. 

Grunnleggende kurs i skatt, mva og regnskap

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.