Gründerforum/frokostmøte tirsdag 17. oktober kl 09.00 til 11.00

17. oktober 2017 (9:00-11.00)

Hvordan nå målgruppen din via sosiale medier og hvilke sosiale medier er riktig for din bedrift? Hvordan jobbe strategisk med innholdsmarkedsføring i sosiale og digitale kanaler?

Elise Omsland inspirerer og engasjerer og har solid kunnskap om hva du som gründer bør tenke på når du skal bruke sosiale medier som kanal for din bedrift. Med tydelighet og inspirasjon deler hun de beste tipsene om hva du må tenke på når du skal produsere innhold til målgruppen og hvordan det hele settes inn i en plan som er lett å følge i hverdagen.

Påmelding

Ta kontakt på post@vig.no dersom du vil stå på venteliste. Kurset er et praktisk økonomikurs for alle som ønsker å forstå hvilke økonomioppgaver som må følges opp i en bedrift og hvordan gjennomføre effektivt. Kurset er et must for alle som har ansvar for økonomistyring og utvikling i en bedrift.

Pris: Kr. 500,- inkl lunsj, kaffe/te.

Veien fra idé til marked starter med å la kundene avgjøre om ideen din er god. På samlingen vil du lære hvordan du kan gå frem for å teste og videreutvikle ideen din, og hvordan Innovasjon Norge kan hjelpe deg på veien. 

Grunnleggende kurs i skatt, mva og regnskap

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.